Signatures doesn't show correctly...

VERIFIED FIXED in M13

Status

P3
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
14 years ago

People

(Reporter: bugzilla, Assigned: rhp)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
If you send a mail from Netscape 4.7 that has a signature with multiple lines in
it and either sign it or attach a vCard your signature will end up being
wrapped.
Suddenly my signature looks like this:
--
Henrik Gemal, gemal@dk.netWebmail Innovator
Tele Danmark Internet

Instead of:
--
Henrik Gemal, gemal@dk.net
Webmail Innovator
Tele Danmark Internet

If you send a plain text mail everything is ok!

Using build 2000010908
(Reporter)

Comment 1

19 years ago
I meant to say "If you send a HTML mail everything is ok".
Plain text mails will also give you the error described below!

Updated

19 years ago
Assignee: phil → rhp

Comment 2

19 years ago
So this is a bug sending from 4.7 and reading in mozilla? Reassigning to rhp.
(Reporter)

Comment 3

19 years ago
Yes I've only tried sending from Netscape 4.7
Reading on build 2000010908
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M14
(Assignee)

Updated

19 years ago
Target Milestone: M14 → M13
(Assignee)

Comment 4

19 years ago
I think that I have a fix for this. It was a problem with line endings when the
end of a line was link-a-fyed. This is fixed in my tree.

- rhp

Updated

19 years ago
QA Contact: lchiang → laurel
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 5

19 years ago
This fix has been checked in.

- rhp

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 6

19 years ago
OK using:
2000-01-20-08m13 commercial build on NT 4.0
2000-01-20-08m13 commercial build on linux 6.0
2000-01-20-08m13 mozilla build on mac OS 8.5.1
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.