A `#' character is not displayed in a URL bar

RESOLVED FIXED

Status

()

Firefox
General
RESOLVED FIXED
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Hiro, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

14 years ago
When "Open Link in New Tab" is performed of the anchor which named, a `#'
character is not displayed in a URL bar.

Reproducible: Always

Step
1.Open URL http://www.mozilla.org/releases/mozilla1.7a/installation.html
2."An anchor with a name" is opened by "Open Link in New Tab."
   For example, the following anchor with a name is opened by "Open New Tab."
   http://www.mozilla.org/releases/mozilla1.7a/installation.html#linux

Actual Results:
A `#' character is not displayed in a URL bar

Expected Results:
A `#' character is displayed in a URL bar

The expansion for firefox is not installed.

Windows XP Pro SP1
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ja-JP; rv:1.7b) Gecko/20040226
Firefox/0.8.0+
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Created attachment 142401 [details]
screen shot of URL bar

`#' is not displayed like this image.

Comment 2

14 years ago
WFM 20040226 PC/WinXP
(Reporter)

Comment 3

14 years ago
This bug may be related.
bug-org 235779

And proxy is used in the environment from which this problem happened.
Furthermore, this problem does not happened in the case where an anchor with a
name is clicked with a left mouse button.

Comment 4

14 years ago
For this bug, instead of getting a blank space in the place of the "#", I get a square displayed.  This bug also affects the ability to select this URL's text past the square character.  Selection of this text is very buggy.  I also get text corruption when I switch from a tab with this error to another tab which has a smaller length URL.  You see some leftover text from the tab that was supposed to contain the #.  More specifically, some of the text past the square character appears truncated and in the same postion as it was in its own tab, but this shows up in the tab that is switched to.  Once I move the mouse over the address box of the tab I switch to, the corruption goes away.  But if I switch back to the intial tab, and then back, the corruption reappears every time.

Comment 5

14 years ago
Obviously, there is a bug in the Additional Comments input box.  Here is what I
 just posted, but with breaks.  Also, note that I am using Mozilla/5.0 (Windows;
 U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040225 Firefox/0.8.0+ (mmoy)


For this bug, instead of getting a blank space in the place of the "#", I get a 
square displayed.  This bug also affects the ability to select this URL's text 
past the square character.  Selection of this text is very buggy.  I also get text
 corruption when I switch from a tab with this error to another tab which has a 
smaller length URL.  You see some leftover text from the tab that was supposed to
 contain the #.  More specifically, some of the text past the square character 
appears truncated and in the same postion as it was in its own tab, but this shows
 up in the tab that is switched to.  Once I move the mouse over the address box of
 the tab I switch to, the corruption goes away.  But if I switch back to the 
intial tab, and then back, the corruption reappears every time.
(Reporter)

Comment 6

14 years ago
(In reply to comment #3)
> This bug may be related.
> bug-org 235779

oops..
  bug 235042

And bug 235042 status is WORKSFORME.
Furthermore, in 3/2 of build, I can think that this problem is fixing.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ja-JP; rv:1.7b) Gecko/20040302
Firefox/0.8.0+

Comment 7

14 years ago
I  can confirm that 3/2 also fixed this for me.
(Reporter)

Updated

14 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.