Closed Bug 238764 Opened 17 years ago Closed 9 years ago

Incorrect status in progress dialog while copying msg to IMAP sent folder

Categories

(Thunderbird :: Mail Window Front End, defect)

x86
Windows 2000
defect
Not set
minor

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED INCOMPLETE

People

(Reporter: pali, Unassigned)

Details

Progress dialog for sending message displays incorrect status while copying
message to IMAP sent folder. 
After the successful sending of message to SMTP server, phase two begins, when
we copy the message to sent folder on IMAP server. This phase starts with status
"Sending login information...". This status text is not updated during actual
copying. It should say for example "Copying message to Sent folder..."
off-topic: I didn't check, but this is probably the same in MailNews in Mozilla
Suite. Should this bug be filed there, as in core technology used for TB, or is
it OK to report here?
Also, I'll bet that, if the copying to the sent folder fails, that the error
message will report something to the effect that sending the message has failed,
when, in fact, the message *has* been sent and it is only the copying that has
failed. This could be considered a serious security issue, IMO.
QA Contact: front-end
Assignee: mscott → nobody
anyone still see this?
Severity: normal → minor
Whiteboard: [closeme 2012-09-15]
Resovled per whiteboard
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 9 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2012-09-15]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.