If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

[PatchReader] Patch Viewer doesn't work if a patch's line endings aren't the same as the server default

RESOLVED INVALID

Status

()

Bugzilla
Attachments & Requests
RESOLVED INVALID
14 years ago
3 years ago

People

(Reporter: justdave, Unassigned)

Tracking

Details

<Constantine> the patch looks like a valid one on this address:
http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=142643&action=view
<Constantine> but it is not shown at all on this address:
http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=142643&action=diff

I downloaded the patch and "file patchfile" says this:
patchfile: ASCII English text, with CR line terminators

b.m.o is running on Linux, and thus is obviously expecting LF instead of CR.
I found this bug. :-) Adding myself to CC. 

Updated

11 years ago
QA Contact: mattyt-bugzilla → default-qa
PerlIO::eol can be used?

Updated

11 years ago
Blocks: 195305
Summary: Patch Viewer doesn't work if a patch's line endings aren't the same as the server default → [PatchReader] Patch Viewer doesn't work if a patch's line endings aren't the same as the server default

Updated

8 years ago
Assignee: john → attach-and-request

Comment 3

7 years ago
This bug still exists in PatchReader 0.9.6.

Comment 4

3 years ago
We have no control on PatchReader on CPAN, and bugs should be reported to rt.cpan.org.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.