simcity.ea.com - blank page (netscape plugin not installed)

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
RESOLVED INCOMPLETE
14 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Max, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [bug248549notfixed], URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040601 Firefox/0.8
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040601 Firefox/0.8

If you go to http://simcity.ea.com/play/classic/index.html , click on 'Play Now!
, you just get a blank page. The source code of this page indicates that in fact
a netscape plugin should be installed, but FireFox doesn't do anything.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to http://simcity.ea.com/play/classic/index.html
2. I created a login with the following: username: crazymozilla  password:
redlizard . However, the activation url (e-mailed to mozilla@dodgeit.com - so go
to www.dodgeit.com to see) doesn't seem to have arrived yet so you may have to
create a login.
3. Click on 'Play Game'.
4. Now you'll get a nice, er, blank page.
Actual Results:  
Yes, you get a nice blank page. 

Expected Results:  
It shouldn't have shown a nice blank page but something else instead. 

Works in Internet Explorer. May work in Netscape Navigator (was designed for it).
(Reporter)

Updated

14 years ago
Component: General → English US
Product: Firefox → Tech Evangelism

Comment 1

14 years ago
[bug248549notfixed]

Updated

14 years ago
Whiteboard: [bug248549notfixed]

Updated

14 years ago
Assignee: firefox → english-us
QA Contact: general → english-us

Updated

14 years ago
Summary: blank page (netscape plugin not installed) → simcity.ea.com - blank page (netscape plugin not installed)
Is this still an issue ?

Comment 3

8 years ago
INCOMPLETE due to lack of activity since the end of 2009.

If someone is willing to investigate the issues raised in this bug to determine whether they still exist, *and* work with the site in question to fix any existing issues, please feel free to re-open and assign to yourself.

Sorry for the bugspam; filter on "NO MORE PRE-2010 TE BUGS" to remove.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.