After logging in in secure bank website, the browser does not work properly with frames and navigation page button

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
--
major
RESOLVED WORKSFORME
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Giovanni Gatti, Unassigned)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac OS X

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8a2) Gecko/20040620
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8a2) Gecko/20040620

The page of the bank website is made of frames. There is one frame that contains
the buttons for navigation. When I click on a button to access site content,
Mozilla 1.7 and 1.8a just keeps on waiting response. If I click and say "open in
a new tab" everithing works out fine but of course the page is not opened in the
proper frame but in a new tab.

With Safari the behaviour is regular as it was with Mozilla 1.7rc2.



Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. enter in a secure website that uses frames
2. try to navigate the frames
3. Mozilla does not navigate at all after the user pushes a button to navigate
into a frame

Actual Results:  
Mozilla waits content from the webserver.

Expected Results:  
Normal navigation.

If I navigate clicking on buttons with the control key pressed and choose to
open the link in a new tab or windows, the navigation is possible, Mozilla loads
the page correctly in the new tab or window.
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Now with 0629 build it works again
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Removing confidential flag from resolved WFM bugs
Group: security
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.