Image is loaded in forwarded mail even though Privacy option denies it.

RESOLVED DUPLICATE of bug 263345

Status

defect
RESOLVED DUPLICATE of bug 263345
15 years ago
11 years ago

People

(Reporter: jimoe, Assigned: sspitzer)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

()

Reporter

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (OS/2; U; Warp 4.5; en-US; rv:1.7) Gecko/20040617
Build Identifier: Mozilla/5.0 (OS/2; U; Warp 4.5; en-US; rv:1.7) Gecko/20040617

I have "Do not load remote images in Mail & Newsgroup messages" checked in
Edit->Preferences->Privacy & Security->Images. Yet when I forward a message with
an html tag "<img ...>", the image is loaded.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
Forward an email message that has an html <img> in it.
Actual Results:  
The image loaded even though I did not want it loaded.

Expected Results:  
No images should be loaded in Mail & Newsgroups.

Here is the body of a message that deomstrates the problem. (Note that it is
defective html: no <html><body> at the beginning.)

<div align="center">
<a
href='http://www.hottweb.com/080E1B1C141D321007011B1C1701011F13010617000B5C07010E43464A474A0E46400E400E444044404B0E08.aspx'>
<img src="http://www.hits-4-sale.com/cash1.jpg">
Click Here for traffic web site</a> / 
click link below to opt_out:<br><br><table width='500' border='0' align='center'
cellpadding='2' cellspacing='3'><tr><td align='center'> <p align='center'>
<div align='center'><a
href='http://www.hottweb.com/080E1B1C141D321007011B1C1701011F13010617000B5C07010E43464A474A0E46400E08.aspx'><img
src='http://www.hottweb.com/img.gif' width='531' height='80' border='0'></a>
<font size='1' face='Arial, Helvetica, sans-serif'><br><img
src='http://www.hottweb.com/080E1B1C141D321007011B1C1701011F13010617000B5C07010E43464A474A0E46400E430E420E08.aspx'>
</font><font color="#999999" face="arial, verdana" size="2">MSC &#183; 207-1425
Marine Drive &#183; West Vancouver, BC V7T 1B9
CANADA</font></p></td></tr></table></body></html>
Moving out of Os/2 so other people see it - probably not OS/2 specific.
OS: OS/2 → All
Hardware: PC → All

Comment 2

15 years ago

*** This bug has been marked as a duplicate of 176416 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 15 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Product: MailNews → Core

Comment 3

15 years ago
Wrong dupe.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: DUPLICATE → ---

Comment 4

15 years ago

*** This bug has been marked as a duplicate of 263345 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 15 years ago15 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.