M13 does not do redirect

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Networking
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: tapplega, Assigned: Gagan)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [PDT+], URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
Browser does not redirect from CGI directive. This means you can't go to nifty
sites like http://wire.ap.org. I reproduced the bug with my own script. Kinda
irritating.

Comment 1

19 years ago
Is this a DUP of bug 20072, "On redirected channel should get the redirect url",
M14? Or is there more than one issue?

tapplega@utk.edu, it always helps to have the simplest testcase possible.
If your script does nothing but a simple redirect, could you attach it
to this bug report and give a quick description? Thanks!
Assignee: nobody → gagan
Component: Browser-General → Networking
QA Contact: nobody → tever

Updated

19 years ago
Keywords: beta1
Target Milestone: M14
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
redirect is working fine in M13. so I am sure there is something else... If the 
reporter would elaborate it might help else I will have to mark this as 
WORKSFORME.

Comment 3

19 years ago
PDT+
Whiteboard: [PDT+]
(Assignee)

Comment 4

19 years ago
this WORKSFORME. 
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 5

19 years ago
verified redirect:  NT 2000020215
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.