<tt><b> tags not displaying bold

RESOLVED INVALID

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INVALID
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: William S Fulton, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040628 Firefox/0.9.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040628 Firefox/0.9.1

The following html does not produce bold text. foo1 and foo2 are not shown as
bold on Suse Linux (Suse 9.1 rpm). It works on Windows XP though.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Title</title>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">
<p>
<tt><b>foo1</b></tt><br>
<b><tt>foo2</tt></b><br>
<tt>foo3</tt><br>
<b>foo4</b><br>
</p>

</body>
</html>


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
Load the html above
Actual Results:  
foo1 and foo2 not shown as bold
foo3 not shown as bold
foo4 shown bold

Expected Results:  
foo1 and foo2 should be bold
foo3 and foo4 appear correctly

Comment 1

14 years ago
WFM Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.1+
Might be a fonts issue on your machine.  What font is it using for monospace? 
Do you have a bold version of that font installed?
(Reporter)

Comment 2

14 years ago
It does seem to be a fonts problem on my machine. The monospace font is set to
monospace, which does not seem to show bold in the fonts previewer. I've changed
the font to Courier New (which is what Firefox on Windows chooses as default)
and now it works as expected. Thanks for your help.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.