onMouseover and hover don't work together

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Event Handling
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
17 years ago

People

(Reporter: chuckie, Assigned: joki (gone))

Tracking

Trunk
x86
Windows 98
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

18 years ago
Tried this using build 2000012812
Open the URL http://www.exploremaine.com/~chuckie/hover.html in Mozilla.
The first link shows an image (arow.gif) to the left when the mouse is over it.
This link should also change color and be underlined.  (Just like the second 
link)
I tried this in IE5 and it works as expected.  
I've only tried this in Win98

Sorry, I'm not sure if I got the correct component.

Comment 1

18 years ago
Created attachment 5992 [details]
Further reduced testcase...

Comment 2

18 years ago
Moving to M16.
Target Milestone: M16
(Assignee)

Comment 3

18 years ago
Bulk prioritizing bugs for correct milestones.
Target Milestone: M16 → M18
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
This works now.
Tested with build 2000051210.
(Reporter)

Comment 5

18 years ago
WORKSFORME
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 6

18 years ago
Mass update:  changing qacontact to ckritzer@netscape.com
QA Contact: janc → ckritzer

Comment 7

17 years ago
Updating QA Contact.
QA Contact: ckritzer → lorca

Comment 8

17 years ago
Verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.