Embedded windows media video doesn't appear in new windows

RESOLVED INVALID

Status

()

Firefox
Shell Integration
RESOLVED INVALID
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: B Manning, Assigned: Ben Goodger (use ben at mozilla dot org for email))

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10

This is the first website that I have noticed the problem
(http://www.big-boys.com/articles/poorkid.html).

If I am in a new window of firefox, the embedded video player doesn't show, but
if it's the first (primary) window, it works fine.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Close all instances of firefox
2. Load firefox
3. Create a new window (ctrl-n)
4. Close the first window you started (not the new one)
5. Go to the URL (http://www.big-boys.com/articles/poorkid.html)


Actual Results:  
Embedded video player doesn't show.  Just a blank space where it should be.


Expected Results:  
Showed an embedded video player with the video.


Windows XP, SP1, Windows Media Player 10
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Doh, I should have tested the theory first.  It appears to be related to the
AdBlocker extention.  Disable that, and the problem goes away.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 2

14 years ago
Fixed is the resolution for when a patch is added to the browser code.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Updated

14 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago14 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.