Doesn't display an image with a large number of image map entries

RESOLVED WORKSFORME

Status

www.mozilla.org
General
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
5 years ago

People

(Reporter: Alex Bennee, Assigned: Ben Goodger (use ben at mozilla dot org for email))

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20040920 Firefox/0.10
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20040920 Firefox/0.10

The resulting rendering of the ljmindmap.com graphic is a small dot instead of
the clickable graphic. However the image renders properly if you visit the page
with Galeon (1.3.12) or visit the site (http://ljmindmap.com/h.aspx?n=kingandy)
directly.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
WFM with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20041005 Firefox/0.10

Do you have a broken copy stuck in your cache?

Comment 2

13 years ago
worksforme with latest linux branch nightly.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 3

13 years ago
(In reply to comment #2)
> worksforme with latest linux branch nightly.

Hmm works on my home machines. I'll check on my work machine tomorrow after
flushing the cache just to double check.
(Reporter)

Comment 4

13 years ago
Created attachment 161842 [details]
Screenshot of the failed render

This is a screenshot of the referenced page and how it failed to render on my
system.
(Reporter)

Comment 5

13 years ago
(In reply to comment #1)
> WFM with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3)
> Gecko/20041005 Firefox/0.10
> 
> Do you have a broken copy stuck in your cache?

I cleared the Cache from both Preferences and then by manually clearing out the
Cache directory from the command line. Both failed to fix the problem.

I've uploaded a png to show how the render fails.

However this is only a problem on one of the machines that firefox runs on so
I'm unsure if its worth changing the bug status or just leaving as is for the
time being incase anyone else sees the same problem.
How about this for steps to reproduce:

1. Edit - Preferences - Web Features - check "Load images for the originating
server only"
2. There is no 2.
(Reporter)

Comment 7

13 years ago
(In reply to comment #6)
> How about this for steps to reproduce:
> 
> 1. Edit - Preferences - Web Features - check "Load images for the originating
> server only"

Doh! I didn't remember setting that, but sure enough that was the problem.

Sorry for the noise.
--> Websites :: www.mozilla.com so timeless can close out Firefox :: Product Site.
Component: Product Site → www.mozilla.com
Product: Firefox → Websites
QA Contact: www-mozilla-com
Component: www.mozilla.org/firefox → www.mozilla.org
Product: Websites → Websites
Component: www.mozilla.org → General
Product: Websites → www.mozilla.org
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.