Compose address widget not appending domain name to addresses

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Backend
P3
major
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Karen Huang, Assigned: chuang)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
Used 02-03-10-M14 Windows build:

Recipient name is not recognized for MS Exchange 5.5 server

Overview:
Send msg succssfully from 4.7 by using the same account without this problem,
but, got "undeliverable msg" for 5.0 as following:

------------------------------------------------------------------------------
Your message To: test02 Subject: test02 from 5.0 Sent: Thu, 3 Feb 2000 15:03:05 
-0800 did not reach the following recipient(s): test02 on Thu, 3 Feb 2000 
14:51:12 -0800 The recipient name is not recognized 
MSEXCH:IMS:mcom:PRODUCTDEV:POISONOAK 0 (000C05A6) Unknown Recipient

Subject:
test02 from 5.0
From:
test02 <test02@poisonoak.mcom.com>
Date:
Thu, 3 Feb 2000 15:03:05 -0800
To:
test02

test02
--------------------------------------------------------------------------------

Additional Info:
Normally, after I hit the enter after the Recipient name will display the domain 
name automatically in the address pane....I can see this from 4.7, but it's 
totally blank after the Recipient name

Ex: 4.7 display: test02@poisonoak.mcom.com
    5.0 display: test02

Comment 1

18 years ago
Sounds to me like the bug is that we're not appending the user's domain name
after an unqualified address. MS Exchange is correct (if slightly picky) in
refusing an unqualified email address. Changing the bug summary to reflect the
real bug.

Using today's build on WinNT, I see the first unqualified address gets
"@netscape.com" but for the second line, <return> does nothing.

reassigning to ducarroz.
Assignee: phil → chuang
Summary: Recipient name is not recognized for MS Exchange 5.5 server → Compose address widget not appending domain name to addresses
(Reporter)

Comment 2

18 years ago
QA: me.
QA Contact: lchiang → huang
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
Yes. It may be related, but I am thinking that they are different....

Comment 5

18 years ago
This worksforme now.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 6

18 years ago
It's working on 02-18-09-M14 commercial build now..
Verified as worksforme!
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.