System default "My Bugs" search returns "Zarro Boogs found."

RESOLVED INVALID

Status

()

bugzilla.mozilla.org
General
--
major
RESOLVED INVALID
14 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Erik Harris, Assigned: myk)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1

I have reported a number of bugs in Mozilla and Thunderbird, but when I use the
pre-set search button to look for "My Bugs", I get a result of "Zarro Boogs
found."  I used to get a list of the bugs that I've submitted.  I've even
submitted a few in this session that don't show up in the search.  I tried doing
a few manual searches on my email address, and those come up empty as well. 
When I put specific bug numbers in the search, though, they show up.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Scroll to bottom of the screen
2. Click on "My Bugs"
Actual Results:  
Zorro's Boogers are apparently found. :-)

Expected Results:  
My Bugs should be found.

Just in case this is something specific to my own account, I've pasted a link to
_my_ "My Bugs" in the URL field above.  If you click on that link, nothing
should be found (unless this is a temporary server glitch of some sort).
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Addendum - it appears that my old bugs really are gone - I noticed that the "My
Bugs" link only searches new, assigned, and open bugs, and does not search for
closed, unconfirmed, etc.  When I added those types of bugs to my search, I see
the three bugs that I've entered today.

So apparently this feature is not fixed, but my old bugs are gone from the
system (not even listed as closed or anything).  Unfortunately, I don't have any
old emails lying around that identify what bugs those are, so I can't search for
them manually to see what exactly is missing.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 2

14 years ago
(In reply to comment #1)
> So apparently this feature is not fixed, but my old bugs are gone from the

Arg! I meant to say "apparently this feature is not broken"!
Component: Bugzilla: Other b.m.o Issues → General
Product: mozilla.org → bugzilla.mozilla.org
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.