Stoped getting pop3 mail, no error, just writes ""Building summary file for inbox.."

RESOLVED FIXED

Status

Thunderbird
General
--
major
RESOLVED FIXED
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Baruch Nissenbaum, Assigned: Scott MacGregor)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1

A working pop3 mail stopped getting mail.
There is no erro indication,
there is no indcation about status of mailbx
"Building summary file for inbox.." displayed for 1 second then nothing happens

Re-entring the server user name does not help.

Updated various: Fierfox, new RSS feeds, not sure when happend and if relevant.



Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. on my computer.. pressing get mail
2.
3.

Actual Results:  
"Building summary file for inbox.." displayed for 1 second then nothing happens


Expected Results:  
mail should be read from server

Please instruct how to get additional log or info..
(Reporter)

Comment 1

13 years ago
Thunderbird still does not get mail when the "get mail" button is clicked.
When the inbox is double clicked a new Thunderbird window is opened and the mail
is retrived from the server.

Comment 2

13 years ago
I can confirm this behaviour.

It used to work fine, and then I installed the 25 Oct build (I was previously
using 0.8 milestone). On the same date I started using a single inbox for most
of my accounts (not local folders). I don't know whether this is relevant or not.

Upon 1st load, TB successfully checks everything, but refuses to check subsequently.

Like the reporter, I'm happy to provide any logs.

Comment 3

13 years ago
Related bug 173924

Comment 4

13 years ago
can you try tomorrow's build and let me know if it works better tomorrow? thx.

Comment 5

13 years ago
I actually deleted all my .msfs a couple of days ago, which fixed this, while
horking my RSS feeds (although that's a different bug).
(Reporter)

Comment 6

13 years ago
Mail refresh looks OK on build 2004-11-03 !

RSS, on the other hand is somewhat broken:
http://spreadfirefox.com/community/rss10.xml does not refresh
http://planet.mozilla.org/rss20.xml seems to work fine

Comment 7

13 years ago
Marking fixed per comment 6.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.