Flash objects not displayed

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
File Handling
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Jason Lindsay, Assigned: Ben Goodger (use ben at mozilla dot org for email))

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041103 Firefox/1.0RC2
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041103 Firefox/1.0RC2

Even after installing macromedia's flash extension, flash objects are not
displayed.  It worked in 1.0PR and before, but it seems to be broken in RC1/RC2.
 The place I have noticed this most is http://www.nhl.com

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Open Firefox
2.Install the flash extension
3.Open http://www.nhl.com.  There should be a menubar on the left.

Actual Results:  
Menubar at left not displayed

Expected Results:  
Displayed the flash menubar

Comment 1

13 years ago
WFM with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5)
Gecko/20041103 Firefox/1.0RC2. Menu bar shows up normally, clicking on (for
example) Scores brings up a list of scores, and so on.

Comment 2

13 years ago
Works for me too using Firefox 1.0 RC2. Are you sure you installed the Flash
extension correctly? Try following the instructions here:

http://plugindoc.mozdev.org/windows.html#Flash

If it doesn't work, maybe it's an extension issue? Try disabling your extensions
and see if it works then.

Comment 3

13 years ago
Firefox: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20041026 Firefox/1.0RC1

The description matches my experience. Flash worked perfectly in 1.0PR and
before and stopped in RC1. The Flash object will not load run or display. I have
not tried RC2.

Use <http://www.macromedia.com/shockwave/welcome/> to test. There should be a
Flash object under the Macromedia Flash Player heading. It says the Installation
is complete a logo and three mouse over buttons.

I followed the instuctions in http://plugindoc.mozdev.org/important.html#flash

I then completly deleted both FireFox and Mozilla from this machine and
reinstalled Firefox, Mozilla and then Macromedia Flash Player 7.0 Installer
version 7.0.19.0. I am an administrator on this machine. Firefox still fails to
load play or run a Flash object.

Mozilla 1.6 (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6)
Gecko/20040113) works fine.

Regarding Ali's #2 comment: Disable what extentions?





Comment 4

13 years ago
WFM
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0

Comment 5

13 years ago
I can confirm this bug for two separate XP machines. Embedded Flash movies
simply don't show up, even though the Flash player is installed and no "Missing
Plugins" message appears.

Some things I noticed:

(1) Embedded Shockwave movies DO work, only embedded Flash movies refuse
(2) If I paste the URL of a former embedded Flash movie into the address bar and
hit Return, it fills the whole screen and DOES works.
(3) The Flash plugin is correctly installed in the /plugins folder and shows up
under about:plugins
(4) Both the installer and the compressed Firefox distribution feature this bug

I'm using Firefox 1.0.1. I run no funky Internet security tool that blacks out
Flash movies.

Comment 6

13 years ago
One more thing: Embedded Flash movies *did* work on my computers with earlier
versions of Firefox.

Comment 7

13 years ago
WFM with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2)
Gecko/20050601 Firefox/1.0+ and the latest Flash 7 player
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 8

13 years ago
WFM with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2)
Gecko/20050601 Firefox/1.0+ and the latest Flash 7 player
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.