Rendering failure when using IMG ALIGN= within TABLES

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
19 years ago
10 years ago

People

(Reporter: scott, Assigned: karnaze)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
The page referenced in the URL uses images which are alternately ALIGNd LEFT and
RIGHT inside a TD. For some reason Mozilla shrinks the size of the table so it
is no wider than the total width of these images

This isn't consistent with any other browser (including NS4 and below)

Comment 1

19 years ago
Tables, not Compositor.
Assignee: beard → karnaze
Component: Compositor → HTMLTables
QA Contact: petersen → chrisd
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M16
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
Moving to M17.
Target Milestone: M16 → M17
(Assignee)

Comment 3

19 years ago
I'm not seeing the problem.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 4

19 years ago
Adding 'verifyme' keyword
Keywords: verifyme

Comment 5

18 years ago
I was about verifying the bug but there is some strange black zone through the
white scott sign in the original URL. Adding me to CC. 
QA contact update
QA Contact: chrisd → amar
 I am unable to open the url given by the reporter..
According to Karnaze's comments marking as verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Keywords: verifyme
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.