New Profile does not require single signon before downloading mail

VERIFIED DUPLICATE of bug 39338

Status

MailNews Core
Backend
P3
normal
VERIFIED DUPLICATE of bug 39338
19 years ago
10 years ago

People

(Reporter: ppandit, Assigned: jefft)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
Using a debug build on /mozilla tree on Windows NT built today (2/7/00)

1) Create a new profile
2) Add a POP3 account (parp4 on parp.mcom.com)
   a) During setup, provide password and click checkbox to remember it
3) Do a GetMail 
4) Server is accessed and no single signon dialog ever came up

Since no dialog came up, I assume this is a bug.

Par

Comment 1

19 years ago
assigning to morse.
Assignee: dougt → morse

Comment 2

19 years ago
Sounds like mail is never calling single-signon in this case.  Reassigning to 
jefft.  Jeff, if you think this is a single-signon problem, then reassing it 
back to me.
Assignee: morse → jefft
Product: Browser → MailNews

Updated

19 years ago
Component: Security → Back End
(Assignee)

Comment 3

19 years ago
Sounds like we need to hook up single sign on with account wizard.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M15

Comment 4

19 years ago
qa contact to esther
QA Contact: junruh → esther

Comment 5

19 years ago
Mass moving to M16 to get these off the M15 radar.  Please let me know if this
is really an M15 stopper.
Target Milestone: M15 → M16

Comment 6

19 years ago
Alec, is this really a problem that should be fixed in the account wizard?  Are 
we storing the password unobscured and then just using it?
Keywords: nsbeta2

Comment 7

19 years ago
uh... this should be happening, but it might not be hooked up for some reason.
I'll look into it.

Comment 8

18 years ago
Mass moving M16 to M17 - look for nsbeta2 before anything else.
Target Milestone: M16 → M17

Comment 9

18 years ago
Recommend this bug to be resolved as duplicate.  This was a bug when entered, 
but according to bug 39338 this is the correct behavior now.  Checking the box 
is creating a "null" password and user does not get a Master password box.  Bug 
39338 is still being discussed and reflects more current discussions on how this 
should work.  I will mark it as duplicate and verify it, if anyone disagrees 
please comment in this bug after reading bug 39338.

*** This bug has been marked as a duplicate of 39338 ***
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE

Comment 10

18 years ago
verified duplicate
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.