Form elements not rendered properly, unusable under Linux (both GTK1 and GTK2)

RESOLVED INVALID

Status

()

--
major
RESOLVED INVALID
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: marcoos, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8a5) Gecko/20041112

These form elements:
1. select and option
2. radio button
3. check box
4. button
do not work properly in Mozilla-trunk. 1-3 are unclickable and select is showing
all its options at once, even if it's declared to show one option at a time.

Buttons don't display any text, they're narrow and empty, they're clickable, though.

I've seen this in Mozilla 1.8a4/gtk2 and in two builds identified as
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8a5) Gecko/20041112
(both GTK1 and GTK2 versions).




Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Open a page with form elements (e.g. select Debug > Viewer demos > #8 Forms)

Actual Results:  
Most form elements are unusable and/or look wrong.

Expected Results:  
All form elements should be usable and look corectly (just like in Firefox 1.0).

This happens in both the Modern and the Classic theme. For the testcase, use the
Debug menu of the Mozilla Application Suite.
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Created attachment 165795 [details]
Screenshot from Mozilla-trunk - WRONG

This is how Mozilla-trunk renders the form elements.
(Reporter)

Comment 2

14 years ago
Created attachment 165796 [details]
Correct rendering (Firefox 1.0) for comparison

Comment 3

14 years ago
I see no difference on my mozilla nightly Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686;
en-US; rv:1.8a5) Gecko/20041112 compiled yesterday 11/12/04 with the correct
example.
May be say what the diff is.
(Reporter)

Comment 4

14 years ago
I am using the official mozilla.org nightlies, not my own compiled builds.
(Reporter)

Comment 5

14 years ago
Whoops, sorry for the mess, it seems that I had some profile problems...

invalid.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.