If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

user/password prompt for ad images on various sites

RESOLVED EXPIRED

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED EXPIRED
13 years ago
12 years ago

People

(Reporter: Nik the Greek, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8a6) Gecko/20041222 Firefox/1.0+
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8a6) Gecko/20041222 Firefox/1.0+

Almost any site I enter results in (sometimes more than 1) prompt for username
password. I don't use a proxy or anything and am using a fresh installation with
no plugins or extensions (i physically deleted the profile and application
directories).
The prompt seems to refer to URLs that have to do with the ad banners on those
pages.
This bug is driving me nuts. I can't really browse to those pages at the moment
for fear of being prompted 5 times for a user/pass at each page.



Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Goto www.zeropaid.com (I can provide other URLs as well.)
2. 
3.
(Reporter)

Comment 1

13 years ago
Created attachment 169443 [details]
screenshot

Comment 2

13 years ago
WFM 20041222 PC/WinXP
(Reporter)

Comment 3

13 years ago
Is it possible that it works for you because you have adblock installed, or
something similar?
Because I still get this consistently for almost all sites that have ad banners.
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → EXPIRED

Comment 6

12 years ago
This definitely still happens.
Especially now, during the Beta, I don't have adblock to block those ad image urls it's getting really frustrating.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.