Closed Bug 277749 Opened 15 years ago Closed 12 years ago

microsoft.com - Clicking on plus has no effect on Microsoft Newsgroups page

Categories

(Tech Evangelism Graveyard :: English US, defect)

defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: chuacw, Unassigned)

References

()

Details

(Keywords: top100, top500)

Go to http://communities.microsoft.com/newsgroups/default.asp?ICP=spyware&sLCID;us

Click on any topics with a plus, by clicking on the plus itself.

Nothing happens. If Firefox needs to implement a compatibility/quirks mode in
order for it to run Javascript/DOM code that runs properly on IE, then consider
doing so.
I get several js errors just by loading the page, also get window.event has no
properties when clicking on the arrow --> Tech Evangelism
Assignee: firefox → english-us
Component: General → English US
OS: Windows Server 2003 → All
Product: Firefox → Tech Evangelism
QA Contact: general → english-us
Hardware: PC → All
Summary: Clicking on plus has no effect → communities.microsoft.com - Clicking on plus has no effect
Version: 1.0 Branch → unspecified
Conforming summary to TFM item 10 at 
http://www.mozilla.org/projects/tech-evangelism/site/procedures.html#file-new
Summary: communities.microsoft.com - Clicking on plus has no effect → microsoft.com - Clicking on plus has no effect
Select a newsgroup on the left pane first.
Then in the center pane where message topics are listed, click on the plus
symbol/graphic.
Keywords: top500
Keywords: top100
Blocks: MS
Summary: microsoft.com - Clicking on plus has no effect → microsoft.com - Clicking on plus has no effect on Microsoft Newsgroups page
I get this in Mozilla Suite.  Firefox works.  But both Mozilla and Firefox fail
to display that left pane properly, as the ending of it is below the bottom
pane, so it is difficult to scroll and you can't get to the end of the list.  So
haw do you report the same bug when it is in more than one product?
Site appears to have moved to (for instance)

http://www.microsoft.com/technet/community/newsgroups/dgbrowser/en-us/default.mspx?dg=microsoft.public.security

but I don't see any plus symbol anywhere, and it's obvious there has been a redesign. Marking FIXED, since there was definitely a bug here at one point.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.