Website causes Firefox to lock up

RESOLVED INVALID

Status

()

--
critical
RESOLVED INVALID
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: mozilla06b, Assigned: bugzilla)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0

This URL http://198.187.128.12/maryland/lpext.dll?f=templates&fn=fs-main.htm&2.0
causes Firefox to lock up. Firefox has to be killed by killing the process.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open the web page
http://198.187.128.12/maryland/lpext.dll?f=templates&fn=fs-main.htm&2.0

Actual Results:  
Firefox locks up. Nothing works. It must be killed.

Expected Results:  
Should browse the page.
which JRE Do you use ?
(see "about:plugins" [use it as URL])
(Reporter)

Comment 2

14 years ago
I develop in JAVA so I am using the jre from jdk1.5.0_01.

From about:plugins Java(TM) Plug-in 1.5.0_01-b08
Does it work if you disable Java ?
(Reporter)

Comment 4

14 years ago
Site reports "Java must be enabled to use this site."

Comment 5

14 years ago
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8b) Gecko/20050203
Firefox/1.0+

    File name: Java Applet.plugin
    Java 1.3.1 Plug-in

WFM

Comment 6

14 years ago
WFM on Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050530
Firefox/1.0+
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 7

14 years ago
Still locks up in Firefox 1.0.4 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US:
rv:1.7.8) Gecko/20050511

Notice that this is on Linux not Windows.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: WORKSFORME → ---
KL incorrectly closed this,wfm under windows doesn't mean that you can close
this (reported under Linux)

Comment 9

14 years ago
(In reply to comment #7)
> Still locks up in Firefox 1.0.4 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US:
> rv:1.7.8) Gecko/20050511
> 
> Notice that this is on Linux not Windows.

What Java version have you installed?
already answered in comment#2

Comment 11

14 years ago
(In reply to comment #10)
> already answered in comment#2

I mean why don't you try the latest version (build 1.5.0_02-b09)
(Reporter)

Comment 12

14 years ago
I'm closing this bug. I found a bug report on Sun regarding this, bug ID
4930673, http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=4930673

I did find that just deleting the deployment.properties file by itself did not
correct the problem. I had to delete the entire ~/.java directory.

By the way, this would only effect Unix and Linux platforms according to Sun.
The status of the JRE bug is "In progress, bug" and effects the entire 1.5.0 branch.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago14 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.