when I open a new tab the fast find still searching in the old tab

RESOLVED EXPIRED

Status

()

Toolkit
Find Toolbar
RESOLVED EXPIRED
14 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Flávio Henrique, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8b) Gecko/20050210 Firefox/1.0+
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8b) Gecko/20050210 Firefox/1.0+

When I open a new tab (with ctrl+t) and try to find a link (using fast find) the
search is done in the old tab, no the new one.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open Firefox and open any website (i.e. www.mozilla.org)
2. Hit Ctrl+T to open a new tab
3. Use mouse and click on address bar and write the new website url (i.e.
www.openoffice.org)
4. Try to access any link on the new tab (www.openoffice.org), typing "home"


Actual Results:  
Firefox doesn't find the link "Home" in new tab (www.openoffice.org), instead it
find the home (sometimes)

Expected Results:  
Firefox should find the link "Home" in new tab (www.openoffice.org).

don't know, but seems the cursor focus still in the title bar even after the
website opens.

Comment 1

13 years ago
Flávio Henrique (original bug reporter) -- Do you still see this problem?  Do
you have any extensions installed in Firefox?
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
oh..
in fact, no.
seems it is fixed in FF 1.0.2

so, I think this issue can be closed.
thank you to remember me.

Flávio

Comment 3

13 years ago
resolve as worksforme per bug reporter (comment 2)
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 4

13 years ago
oops...
sorry, this still happens with 1.0.2 version.

Flávio
(Reporter)

Comment 5

13 years ago
And happens with 1.0.3 version too..

Obs: I dont know if matters but I change the tabs with ctrl+tab, not clicking in
the title page...

I hope this help you to solve this.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: WORKSFORME → ---
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
Product: Firefox → Toolkit
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.