Links clicked by using pen on PPC2003 do not load links

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
major
RESOLVED WORKSFORME
14 years ago
13 years ago

People

(Reporter: henry.andrew, Assigned: dougt)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
Currently Minimo .002 on PPC2003 (Dell Axim x3i hardware) does not load a link
when you click on it with the pen.  If an address is typed in it works fine. 
Also buttons on a webpage that would otherwise open a page do not work. 
(example, enter a search in google and click search, Nothing happens)
(Reporter)

Updated

14 years ago
Blocks: 277211

Comment 1

14 years ago
(In reply to comment #0)
> Currently Minimo .002 on PPC2003 (Dell Axim x3i hardware) does not load a link
> when you click on it with the pen.  If an address is typed in it works fine. 
> Also buttons on a webpage that would otherwise open a page do not work. 
> (example, enter a search in google and click search, Nothing happens)

I can verify that this same problem occurs with .003 using wm2k3 on a dell axim
x5 with a symbol cf wifi card.

On another note, I'm curious as to how much of the code is being redone for the
port as it does not seem to be using many windows mobile specific menus or
abilities.
(Reporter)

Updated

14 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Comment 2

13 years ago
this works for me in recent builds 0.005/0.006.

Is this specific to Dell Axim x3i hardware.  I am using an HP IPAQ 5555.
(Assignee)

Comment 3

13 years ago
marking fixed as newer build do seam to fix the problem.  please reopen if you
still see this issue.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.