Bug 284657 (webpage-displaying)

displays no webpages

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: adrian2139, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.5) Gecko/20041122 Firefox/1.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.5) Gecko/20041122 Firefox/1.0

After starting Firefox 1.0.1 it doesn't display any page. Firewall options are
ok. After reinstalling Firefox 1.0, all functions normally.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Start Firefox 1.0.1 (very often)
2.Uninstall it
3.Reinstall Firefox 1.0.1 and start it (it doesn't function(at first time and so
on...))

Actual Results:  
It doesn't display any webpage. And when closing, I can't beend the process.
With Task-Manager it doesn't end, too. Only a reboot helps.

Expected Results:  
Display webpages. (Firefox 1.0 does it very good)
(Reporter)

Updated

13 years ago
Alias: webpage-displaying
If you can't close it with the taqskmanager on XP, it's a problem with your
system. ("hangs" in one of the kernel mode drivers).

"Firewall options" ->Which Firewall ?
(if you have problems with opening pages this is an important information)

Did you update the firewall that it recognize the new Firefox.exe ?

This is a worksforme (must be a system problem).
Please ask me via mail,use the mozillazine.org or firefox-browser.de (german)
Forums if you need Enduser help
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
I did it again. I started installing in 'windows secured mode' and it now works
good. 

Only problem: it doesn't display specified webpages correctly (Version 1.0 no
problem)

Example: <http://www.t-online.de> 
(Reporter)

Comment 3

13 years ago
I don't know why, but now, afetr a reststart, it displays all pages as well as
in version 1.0.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.