split/clone bug does not work when useclassification is turned on

RESOLVED DUPLICATE of bug 282983

Status

()

Bugzilla
Creating/Changing Bugs
RESOLVED DUPLICATE of bug 282983
13 years ago
11 years ago

People

(Reporter: Albert Ting, Unassigned)

Tracking

Details

Attachments

(1 obsolete attachment)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041223 Firefox/1.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041223 Firefox/1.0

the split/clone bug feature does not work when the useclassification feature is
turned on. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
(Reporter)

Comment 1

13 years ago
Created attachment 177049 [details] [diff] [review]
suggested 2.19.2+ patch

Suggested patch.
(Reporter)

Updated

13 years ago
Attachment #177049 - Flags: review?(jouni)

Comment 2

13 years ago
Thanks for the bug report. This particular bug has already been reported into
our bug tracking system, but please feel free to report any further bugs you find. 

This has just been fixed, the other bug contains the patches.

*** This bug has been marked as a duplicate of 282983 ***

*** This bug has been marked as a duplicate of 282983 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
(Reporter)

Comment 3

13 years ago
Sorry for the false alarm.  I did do a search before posting a new bug, but I
guess the "enter new bug" form does not include closed/resolved bugs. 

Comment 4

13 years ago
Comment on attachment 177049 [details] [diff] [review]
suggested 2.19.2+ patch

Removing obsolete review request.
Attachment #177049 - Attachment is obsolete: true
Attachment #177049 - Flags: review?(jouni)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.