Bug 285652 (majorAlignMess)

all posts in forum are aligned to center. in release they are properly (left) aligned. in nightly builds it's centred

RESOLVED EXPIRED

Status

()

Firefox
General
RESOLVED EXPIRED
13 years ago
12 years ago

People

(Reporter: Ziga Huskic, Assigned: Blake Ross)

Tracking

1.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050310 Firefox/1.0+
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050310 Firefox/1.0+

The forum on < http://www.abcbodybuilding.com/ > and < http://www.threadsdev.com
> and countless others ... direkt 2 links follows bellow (to different sites
is InfoPop's UBB.threads™ 6.5 
With Modifications from ThreadsDev by Joshua Pettit

One example:
< http://www.abcbodybuilding.com/forumsDiscassion.php?id=13&subId=28 >

Another forum (developer's forum for the forum) - this 100% requires no login.
<
http://www.threadsdev.com/forum/showflat.php/Cat/0/Number/125319/an/0/page/0#125319
>

In short: 
a) text is not aligned properly in nightly builds -> it is centred
b) text is aligned properly in release -> left aligned
c) i'm posting mostly to prevent this to be integrated as "nice change" in next
release
d) (and it's very very annoying for everyday viewing =))

ty
//Ziga

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. open
http://www.threadsdev.com/forum/showflat.php/Cat/0/Number/125319/an/0/page/0#125319
2. observe text
3. open same link in release version
4. see the difference

Actual Results:  
In nightly build forum posts were centered. In release it was left aligned. This
is a bug. Lasts for "a while" (i update nightly builds on couple days and it's
in since the first nightly i installed)

Expected Results:  
Posts should be left-aligned ... same as they are in release.

- I tested different css (that forum provides) and always same.
- it occurs even when you preview signature
- if i don't use css page looks "not so nice" but align is proper
(Reporter)

Comment 1

13 years ago
- this is a regression
Alias: majorAlignMess
Version: unspecified → 1.0 Branch
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.