Menu pops up before I open Mozilla Firefox browser

RESOLVED INVALID

Status

()

Toolkit
Startup and Profile System
RESOLVED INVALID
13 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Armand, Assigned: Benjamin Smedberg)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050317 Firefox/1.0.2 StumbleUpon/1.9993
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050317 Firefox/1.0.2 StumbleUpon/1.9993

When I open the Mozilla Firefox browser a menu pops up before the browser
starts.  The error message says:

 "Debug:  TypeError: repository has no properties"

I did a bug search and couldn't find a fix for it.  Can you help me please?

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Double click on the Mozilla Firefox icon.
2. Error menu pops up.
3. Click Ok and Mozilla Firefox browser starts

Actual Results:  
Mozilla Firefox browser starts after I click on OK.

Expected Results:  
The software should have just opened the Mozilla Firefox browser straight after
I double click on the icon, instead of popping up an error before it loads.

Comment 1

13 years ago
Please start the browser in safe mode (this can be done from the programs group
created in the start/programs menu), do u still get this error?

Comment 2

13 years ago
(In reply to comment #1)
> Please start the browser in safe mode (this can be done from the programs 
group
> created in the start/programs menu), do u still get this error?

I am having the same issue he is having. When starting in safe mode, the error 
message does not appear.
That means that you have a broken extension installed (safemode= normal Firefox
without extensions) and this bug would be invalid but waiting for a response
from the original reporter.
(Reporter)

Comment 4

13 years ago
(In reply to comment #3)
> That means that you have a broken extension installed (safemode= normal Firefox
> without extensions) and this bug would be invalid but waiting for a response
> from the original reporter.
> 

Matthias,

  You're right!  I opened the browser in safe mode and as much as it fixed the
problem (temporarily) it didn't fix the source of it.  It doesn't have the
extensions that I needed for the browser.

  I also noticed, that if there was ever a pop up that comes up - the error
message comes up before the (advertising) pop up opens.

  I don't know what broken extension is it that i'm missing...???  Can anyone
help please?


Cheers,
Armand

Comment 5

13 years ago
(In reply to comment #4)
>   You're right!  I opened the browser in safe mode and as much as it fixed the
> problem (temporarily) it didn't fix the source of it.  It doesn't have the
> extensions that I needed for the browser.

Well, that's exactly the problem.

> 
>   I also noticed, that if there was ever a pop up that comes up - the error
> message comes up before the (advertising) pop up opens.
> 
>   I don't know what broken extension is it that i'm missing...???  Can anyone
> help please?
> 
> 
> Cheers,
> Armand

Which is the list of extensions that you are using. Can you update them (see
Tools->Extensions). Disabling them one by one (you can enable them again later)
would also help to dtermine which one was the trouble-maker.

Uninstalling and reinstalling Mozilla would also help. Don't forget the uninstall !
-> invalid (broken extension)

uninstalling/disabling the extensions should fix that, see comment #5 (but not
uninstalling/reinstalling Firefox)
You are at the wrong place for support questions (bugzilla is a place for the
developers to track their work). You can ask in the mozillazine.org Forums for
Enduser help.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → INVALID
Product: Firefox → Toolkit
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.