Mozilla crashes on startup

VERIFIED INVALID

Status

SeaMonkey
General
P3
normal
VERIFIED INVALID
19 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Jonas Nagel, Assigned: Christine Begle)

Tracking

Trunk
x86
Windows 95

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
Overview Description: 
After I extract the mozilla-win32.zip into a new directory and execute 
Mozilla.exe. The Mozilla splash screen appears frying 'MOZILLA' the usual way =] 
but then it simply crashed.

Steps to Reproduce: 
1) Install Win95(?!) ;P
2) use the mozilla-win32.zip (since the installer crashes too) from 5.0.0.00053 
and extract it to a fresh dir
3) execute Mozilla.exe => crash

Actual Results: 
Splash screen appeared then:

MOZILLA caused an invalid page fault in
module <unknown> at 0000:00560dd4.
Registers:
EAX=0046002c CS=016f EIP=00560dd4 EFLGS=00010246
EBX=80004005 SS=0177 ESP=0068f550 EBP=0068f5a0
ECX=000000fc DS=0177 ESI=00000000 FS=3b2f
EDX=00464774 ES=0177 EDI=00560cb4 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
a1 00 00 a0 3c 00 46 00 2c 00 46 00 00 00 00 00 
Stack dump:
65f0c306 00560cb4 00000000 01b61d34 80004005 0028d5ac bff72866 bff6240e 00682000 
fffe948b 01b61cd0 80004005 78037118 00000001 bff97a42 8b682000

Expected Results: 
Mozilla works on Win95!

Reproducibility: 
The first time I executed the binary, it gave me the dump pasted above. From 
then on it simply terminates silently after displaying the splash screen.

Build Date & Platform Bug Found: 
5.0.0.00053 on Win95 OSR 2.0

Additional Builds and Platforms Tested On: 
Win2k Pro - works fine. No; it works great even!

Additional Information: 
I start to believe, that my 'puter is fucked up. Or at least the Mozilla 
Registry...any hints on cleaning it up?

Anyway...it always worked fine just right before this build! Therefore I rather 
wonder if someone could reproduce this with Win95 too.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 1

19 years ago
I reinstalled it before already and it crashed again. But I just reinstalled it 
again, after a new reboot - and it worked. ;( 

Sometimes its so evil => marking it invalid. Sorry about the hassle. I really 
don't know how this could happen to me.

Comment 2

19 years ago
clearing this one out.  Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.