windows media player won't start when I try




13 years ago
12 years ago


(Reporter: jim, Assigned: Ben Goodger (use ben at mozilla dot org for email))


Firefox Tracking Flags

(Not tracked)




13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en) AppleWebKit/125.5.7 (KHTML, like Gecko) Safari/125.12
Build Identifier: 

I went to preferences and attempted to associate the potential incoming file types with the appropraite 
applications I have onboard.  I went to Downloads and tried "change action" and with AVI, MOOV, WMV, 
ASF, MPE, WMA the new small window would accept the correct application, yet when I clicked OK, and 
it went back to File Types, the AVI, MOOV, etc., would have blanks to the right - if clicked "change 
action", it would show the correct app. for the file type, but hitting OK would lead me back to File Types 
and a blank next to the file type.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
2.File Types
3.Change Action
4.File Types does not record correct application associated with the file type
Actual Results: ...I land on home page and click to see live action, and I am taken to a page 
which says I need to download Windows Medial Player 9.  I had it already, but did it again and 
reinstalled it.  I restarted, booted Firefox, and same thing.

Expected Results:  
booted Windows Media Player so I could see the action

Comment 1

13 years ago
It might be time to reopen bug 119045, I don't think I ever seen a WMP working

Jim a simple fix for you would be to load the URL:

into WMP.
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
sorry for bugspam, long-overdue mass reassign of ancient QA contact bugs,
filter on "beltznerLovesGoats" to get rid of this mass change
QA Contact: mconnor → preferences
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.