Status

()

Firefox
General
--
major
VERIFIED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Tom Legal, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

When I try to get to my.yahoo.com I am hijacked and get a page that displays do
you yahoo?  I have tried to get to the same page by going to IE and I can get there

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. type in my.yahoo.com
2.my.yahoo.com is my home page
3.

Actual Results:  
I do not get to Yahoo.  I get a page that says do you yahoo?

Expected Results:  
I should get to my.yahoo.com

Comment 1

13 years ago
screenshot?
Component: Product Site → General
QA Contact: product.site → general
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
(In reply to comment #1)
> screenshot?

How do I do that?  

I have saved the HTML of the page.  The HTML is this 

<html><head><title>do you yahoo?</title></head><body>
<h1>do you yahoo?</h1>
<!-- p42.my.dcn.yahoo.com compressed/chunked Tue May 10 17:10:04 PDT 2005 --
></body></html>

I get this if I go to Yahoo.com and select my.yahoo.  This happens every 
time.  I have rescanned for a virus I do not have one, I have cleared all 
cookies, I have reinstalled Firefox, and I did restore of Mondays XP restore 
point.  None of these have helped.
(Reporter)

Comment 3

13 years ago
(In reply to comment #1)
> screenshot?

Yahoo Help suggested that the problem could be cache and to clear it and see if
that takes care of the problem it did.  I do not know what caused the problem
but it is now working.

Thank you for being there to provide assistance.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

13 years ago
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Comment 4

13 years ago
No patch -> worksforme

Updated

13 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 5

13 years ago
(In reply to comment #1)
> screenshot?

Yahoo Help suggested that the problem could be cache and to clear it and see if
that takes care of the problem it did.  I do not know what caused the problem
but it is now working.

Thank you for being there to provide assistance.
Resolution: WORKSFORME → FIXED

Updated

13 years ago
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Updated

13 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

13 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.