table cell spans entire window when containing a DIV of fixed height containing a SCRIPT

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

VERIFIED WORKSFORME
14 years ago
13 years ago

People

(Reporter: asefkow, Unassigned)

Tracking

({testcase})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

See attachment.  I have a <script> tag inside a <div> that has a fixed 
height.  This is all inside a table cell within a very simple table.

The <script> is causing the table cell to be very wide.  Does not reproduce on 
IE or Safari.  You may need to refresh the browser to see this.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. View attachment
2 [details] [diff] [review]. Refresh browser if necessary
3. Note width of table cell

Actual Results:  
Table cell spans entire window

Expected Results:  
Table cell should span only 50% of window
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Created attachment 183458 [details]
View this HTML file to see the bug (self-explanatory)

View this HTML in Firefox 1.03, compare it to IE and Safari.

Comment 2

14 years ago
WorksForMe with Mozilla 1.8b on WinXP.  AJS, can you try with a newer Mozilla
version?

Comment 3

14 years ago
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050511
Firefox/1.0+

WFM
WFM Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050512
Firefox/1.0+ ID:2005051215

Updated

14 years ago
Keywords: testcase
Also WFM with current trunk build for me.
Please, try it with a trunk build:
http://ftp.scarlet.be/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/
It you can reproduce it with that, then please reopen.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 6

14 years ago
Thanks everyone -- happy to see that this has been fixed.  It definitely 
reproduces with

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 
Firefox/1.0.4

but now that I've installed the latest build

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050512 
Firefox/1.0+

everything is grand.  The problem has been fixed.

Comment 7

13 years ago
Verified WFM using Win FF 1.5.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.