Firefox windows fails to respond correctly to user when it attempts to load this page, open tabs and URL bar stop functioning.

RESOLVED EXPIRED

Status

()

Firefox
General
RESOLVED EXPIRED
13 years ago
12 years ago

People

(Reporter: Scott Hilleard, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

The following URL appears to cause this bug to occur (affecting only tabs in the
current window):

http://plone.org/documentation/archetypes/ArchetypesDeveloperGuide

When trying to load this page in Firefox the current active window will cease
responding correctly. Any existing open tabs will no longer display their
contents when selected and the URL bar stops working. The page appears to load
correctly in Safari without issues.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open a few sites (any sites) in different tabs within the same window
2. create a new tab and then paste in the above mentioned URL and hit enter

Actual Results:  
Firefox tries to load page, but fails (it just sits there with a blank page).
Any open tabs in the current window will now no longer respond when clicked and
the url bar will not allow any new URLs to be entered. Toolbar buttons may also
stop functioning.

Expected Results:  
Page should load and be displayed. Switching to other tabs in the current window
should work, along with url entry bar.

I have tested this bug on several Macs running OS X (Panther) and it
consistently messes up firefox. I have not yet tested it on my Linux PC at home
to see if that has the same result. Also only the window in which the page is
loaded becomes messed up, other open windows continue to function correctly.
Closing the messed up window does not seem to affect the functionality of other
open firefox windows either.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511
Firefox/1.0.4
WFM
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.