Sent e-mails are losing their format sporadically

RESOLVED EXPIRED

Status

SeaMonkey
MailNews: Message Display
RESOLVED EXPIRED
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: kristopher.ximenes, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040913
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113 

I have noticed that the e-mail component of Mozilla looses the formatting of
sent e-mails.  More specifically, it omits blank (skipped) lines between
paragraphs in the message area.  I have replicated the problem in different
machines, but all of them were running on Windows XP.  But I have not gone as
far as testing other OS'es.  Unfortunately, this problem is random.  Sometimes
it does occur, and most often  it does not happen.  That makes it hard to
pinpoint the cause of it.  But I figured I could drop a report just so you are
aware of it (in case you are not already).  Since I have replicated the problem
in different machines, I find it hard to be a problem with local settings or
something of the sort.  Furthermore, I have (of course) made sure that I was
just not forgetting to skip a line between paragraphs :)  I am including a quick
sample of what I mean below.  Plus, it's a minor problem but exists anyway.

Thanks for the help.  By the way, I really enjoy the whole Mozilla product
family, but I was wondering if there is any chance you can include a search
engine for the bugs already reported.  

Here's the example:
"This would be my first line of my e-mail, and there should be a blank line
beneath it.

This is the second line and I would add another blank line below it.

But these skipped lines would get eaten-up sometimes."

Reproducible: Sometimes

Updated

13 years ago
Assignee: myk → mail
Component: User Interface → MailNews: Main Mail Window
Product: Bugzilla → Mozilla Application Suite
QA Contact: default-qa

Updated

13 years ago
Summary: Sent e-mails are loosing their format sporadically → Sent e-mails are losing their format sporadically
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.