Many icons and pictures are invisible. When I move the cursor over the invisible "mail" icon I can link to it, just can't see it.

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

VERIFIED WORKSFORME
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: snydered2001, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

I can't see the icons

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Yahoo is my homepage. It happens everytime, all the time.
2.
3.

Actual Results:  
I can't see the icons.

Expected Results:  
Show all icons. 

I can't see the icons.
this is wfm with a current Mozilla cvs trunk on win2k3 and this is also wfm with
FF1.0.4

-> wfm

Be sure that you enabled all images (and not only from the originating server)
in the options/privacy setting.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 2

14 years ago
you may have adblocked yahoo improperly causing this, or set your client to load
images only from the current page (tools -> options -> web features -> load
images -> from current page only).

verifying wfm
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 3

14 years ago
I just got an email to both me and matti which consisted of my comment in the
bugzilla spam, followed by mattis, followed by the words 'origional problem:'
and then the bugzilla spam for the original bug.

This mail was sent by Ed Snyder, the bug reporter.  There was no other content
in the mail.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.