If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

mapquest.com - maps are not displayed

RESOLVED WORKSFORME

Status

Tech Evangelism Graveyard
German
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
3 years ago

People

(Reporter: zwoff, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

The maps are not display when I use Firefox 1.0.4. But if I change to Netscape
7.0 they are shown correctly

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. use link provided obove
2. klick at the link map besides the driving directions


Actual Results:  
The place for the map is added beneath the driving directions, but the map
itself does not show up.

Expected Results:  
The map should be displayed
WFM Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511
Firefox/1.0.4
WFM Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050603
Firefox/1.0+ ID:2005060302
Reporter, do you have 'load images for originating sites only' ticked or something?

Updated

13 years ago
Summary: maps are not displayed at www.mapquest.com → mapquest.com - maps are not displayed
(Reporter)

Comment 3

12 years ago
Sorry for the late response, but I was away for 2 weeks. And YES I had the box
'load images for originating sites only' ticked. 

So I was more or less a user to dumb error. 
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

12 years ago
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Updated

12 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago12 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.