after installation all frames of the mozilla browser windows come in boxes with red and blue wiggled lines

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
General
--
major
RESOLVED INVALID
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Frank Schmidt, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050414
Build Identifier: mozilla-1.7.8.de-AT.win32.installer.exe

Generally, I have made very good experience with mozilla 1.7.X on Windows XP and
Linux. However, on one of my P4 HP pavilion machines the mozilla browser window
is completely unuseful after a successfully installation on Windows XP. The
problems is that the main frame and all subframes appear as boxes which are
surounded by red and blue curved lines with a few readable items of text! All
other applications work fine including IE, Mozilla Firefox but also Mozilla
1.8.aX. I should mention that before installation I fully de-installed previous
versions of Mozilla. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Installation
2.
3.

Actual Results:  
See details above

Expected Results:  
The usual Mozilla web browser window.
You enabled debug Xul boxes in the debug settings.
Try to disable it in the preferences UI, remove the entry with "xul.debug.box"
in Profile\prefs.js or create a new profile.

-> invalid (user set a debug pref)
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → INVALID
Summary: after installation all frames of the mozilla browser windows come in boxes with red and blue wiggled lines → after installation all frames of the mozilla browser windows come in boxes with red and blue wiggled lines
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
This problem is neither RESOLVED nor INVALID
Do you think That I am joking???
Does it look like :
https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=108228&action=view ?
(Reporter)

Comment 4

13 years ago
Hi,

Sorry I hadn't fully read the comments. Indeed your "xul.debug.box" hint did the
trick!! I had problems connecting to the internet therefore my answer only now.

Case closed. Thanks again and my apologies again about my ignorance concerning
reading the bug solution properly...
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.