some images cannot be found, are not displayed at all with Firefox, but appear ok with IE

RESOLVED EXPIRED

Status

()

RESOLVED EXPIRED
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: francine, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; fr-FR; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; fr-FR; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

The top banner of the above mentioned page (a gif image)+ of few others on the
same site do not appear at all. The same pages appear ok with  Internet
Explorer. When right clicking the image placeholder + Display image, I got the
message that the image cannot be found on the server. However I am 100% sure
that the image is available on the server as I am the author of the site, I have
checked and rechecked and on top of that this problem only happens on my home
pc, on my professional pc, all images are displayed correctly. Can you help me ?

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.access the url
2.
3.

Actual Results:  
The top banners of the site are not displayed at all

Expected Results:  
Display the page correctly

I tried to reinstall an old 56k modem and since then Firefox seems unable to
have the page correctly displayed on the above mentioned site. I deleted Firefox
and reinstall it, but the bug still remains, I do not know what to do now.
Thanks in advance for your support.

Comment 1

13 years ago
I have no problems seeing your images.

Go to http://forums.mozillazine.org for support. In the meantime, I think this
bug is invalid.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511
Firefox/1.0.4
WFM. Try viewing the page on Safe Mode to see if this an extension / theme issue.
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.