when replying to a message using web-based notes mail, often html markup language appears in the text of the message, likely a problem related to java function

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
MailNews: Message Display
RESOLVED INVALID
13 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Jim Carson, Unassigned)

Tracking

1.7 Branch
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: H'n'C)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040910
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040910

it would be easist to show the problem by cc'g you on a reply message of this
sort, then I'll also send you the identical reply message when generated using
IE (which handles the message appropriately, without html language in the text)

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1. some reply messages - perhaps text only ones? - don't produce the problem
2. maybe replying to messages originally sent in html format are the ones that
have the problem?
3.

Actual Results:  
n/a

Expected Results:  
n/a

Comment 1

13 years ago
Find a sample message which (when replied to) exhibits the problem, save it as 
a .EML file, and attach it to this bug (using the Create New Attachment link 
above).

Updated

13 years ago
Version: unspecified → 1.7 Branch

Comment 2

13 years ago
Without the information requested in comment 1, this bug will be closed as 
Invalid.
Doing so now.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → INVALID

Updated

10 years ago
Whiteboard: H'n'C
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.