bugzilla.mozilla.org will be intermittently unavailable on Saturday, March 24th, from 16:00 until 20:00 UTC.

On adding a new item, it gets sent to archive, rather than goes 'live'




13 years ago
11 years ago


(Reporter: Paul, Unassigned)


Firefox Tracking Flags

(Not tracked)





13 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; stumbleupon.com 1.927)
Build Identifier: 

On the add item area of MyWamee, once a new item has been added, it gets sent 
to archive,and does not show as a 'live' item.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Register at www.wamee.com
2.Add item
3.Save and Continue the added item

Actual Results:  
Item sent to archive, not listed in current items.

Expected Results:  
The added item should be sent to current listings, but instead gets stored in 
the archive section.

Firefox was also preventing log in, sending the user to 'wrong password', but 
we have fixed that bug.
No evidence of a security issue
Group: security
Is this a FF (DPa2) bug, or an error in the site's code?

Comment 3

13 years ago
(In reply to comment #2)
> Is this a FF (DPa2) bug, or an error in the site's code?

This is a FF bug, as the code works fine in other browsers.


Comment 4

13 years ago
It appears that Firefox doesn't like the java scripts, and so we are having to 
rewrite evrything, to accomodate it. The scripts qualify what type of advert 
it is, how long it runs, the price, if its paid for etc. Viewing with 
the 'view as in IE' plug-in solves the problem, but it needs dealing with, for 
Firefox viewers.
Closing WFM per no response from reporter in over 18 months.
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.