Some ellipses don't display correctly on solaris platform

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
SVG
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
12 years ago

People

(Reporter: Leon Sha, Unassigned)

Tracking

Trunk
Sun
Solaris
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

13 years ago
I just build a svg enabled seamonkey.
For both cairo and libart backend, some ellipses don't display correctly.
I'll attach the screen shot later.


Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.8b3) Gecko/20050711 SeaMonkey/1.0a

Build platform
target
sparc-sun-solaris2.10

Build tools
Compiler 	Version 	Compiler flags
/opt/SUNWspro/bin/cc 	Sun C 5.6 2004/07/15 	-xstrconst -xbuiltin=%all -mt
/opt/SUNWspro/bin/CC 	Sun C++ 5.6 2004/07/15 	-xbuiltin=%all -features=tmplife
-mt -I/usr/openwin/include

Configure arguments
--enable-cairo --enable-svg --enable-svg-renderer-cairo
--enable-application=suite --disable-optimize --enable-debug --enable-xft
--disable-freetype2 --enable-default-toolkit=gtk2 --disable-auto-deps
(Reporter)

Comment 1

13 years ago
Created attachment 189153 [details]
Screenshot of this bug.
Summary: Some ellipses don't diaplay correctly on solaris platform → Some ellipses don't display correctly on solaris platform
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
Sorry for the wrong information. This bug only happend on cairo backend. Libart
backend does not have this problem.
Leon, since we've updated the version of cairo in the tree do you still see this problem on branch or trunk?
(Reporter)

Updated

12 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.