XML Parsing error on XHTML 1.0 Valid page

VERIFIED WORKSFORME

Status

Camino Graveyard
Page Layout
--
major
VERIFIED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Ben Parzybok, Assigned: Mike Pinkerton (not reading bugmail))

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050718 Camino/0.9a2
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050718 Camino/0.9a2

On a page that w3c validates as xhtml 1.0 strict, I get a parsing error (pasted
below). I get it only in Camino and not in firefox, and I get it only about half
the time.
That is, in refreshing the page 10 times, I got the error 6 times, the other 4
times it loaded perfectly.
Error below:

XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </body>.
Location: http://udm4.com/
Line Number 699, Column 3:</body>
--^

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Go to udm4.com
2. If you do not get an obvious error (page does not render, only shows error)
Refresh.
3. Repeat #2 until you get an error (6 in 10 times for me)

Actual Results:  
Received this error:
XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </body>.
Location: http://udm4.com/
Line Number 699, Column 3:</body>
--^


Site owner (created of the dropdown menus on the site) emailed me to say:
"I'm pretty sure it's related to incremental rendering - that it's creating an
invalid DOM on the fly and thereby causing problems for its own XML parser. "
WFM using the 8/8 nightly. (Tried 10 times)

Comment 2

13 years ago
WFM with NB
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.