Closed Bug 305284 Opened 14 years ago Closed 11 years ago

Background images from http don't trigger broken lock icon (mixed content)

Categories

(Core :: Security, defect, P1)

defect

Tracking

()

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: jruderman, Assigned: kaie)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

(Keywords: verified1.9.1, Whiteboard: [sg:want])

Attachments

(1 file)

 
FWIW, background image loads are kicked off with the codepath
nsCSSCompressedDataBlock::MapRuleInfoInto -> nsCSSValue::StartImageLoad ->
nsCSSValue::Image::Image -> nsContentUtils::LoadImage.  **If** this is specific
to 'background-image' and not 'list-style-image', then I suspect the problem is
related to the use of nsIRequest::LOAD_BACKGROUND in nsCSSValue::Image::Image. 
If it's not, then I have no clue what's special about these loads.
Basically a dupe, but let's make it dependent for now so we remember to
explicitly test background images when the main bug is fixed.
Group: security
Depends on: 135007
Blocks: lockicon
Assignee: nobody → dveditz
Product: Firefox → Core
QA Contact: firefox → toolkit
Assignee: dveditz → kengert
Flags: blocking1.9.1?
OS: Mac OS X → All
Hardware: Macintosh → All
Whiteboard: [sg:want]
Now that bug 135007 was fixed, I tested the testcase attached to this bug.

I get a broken lock icon, looks good to me.
Marking fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Flags: blocking1.9.1? → blocking1.9.1+
Priority: -- → P1
Keywords: fixed1.9.1
verified

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1b3pre) Gecko/20090130 Shiretoko/3.1b3pre
Status: RESOLVED → VERIFIED
Blocks: 782654
No longer blocks: 782654
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.