Cannot get Virtual Account Numbers.

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
major
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: lacwbo, Assigned: mikepinkerton)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050427 Camino/0.8.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050427 Camino/0.8.4

After clicking on the Virtual Account Number link, everything works normally
until after the Virtual account Number pop-up.  The pop-up appears normally; I
can log in, although I have to use the enter button, the mouse click on OK does
not work.  After that the entire pop-up is active.  This works perfectly on
Mozilla, as well as Safari and Firefox.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.  Log into: https://www.accountonline.com/Login?siteId=AC
2.  Sign-On to Account
3.  Under "New Citi Service", click on "Virtual Account Numbers"
4.  Launch "Virtual Account Numbers from the website.
5.  After accepting the terms and conditions, a pop-up appears in the upper left
hand corner of the page.
6.  Enter user ID and Password.  After that the pop-up becomes inactive. 
Totally non-responsive except for the red button which gets rid of the pop-up.
Actual Results:  
Not able to perform any of the functions re: virtual account numbers.

Expected Results:  
After verify account information, should have displayed a list of options which
were activated by a mouse click on the various links or bulleted items.

This same problem occurs on the other Citi-Bank Credit card site: 

https://www.citibank.com/us/cards/index.jsp
-> Camino: General.
Assignee: bugzilla → pinkerton
Component: Product Site → General
QA Contact: bugzilla
Summary: Cannot get Virtual Account Numbers. → Cannot get Virtual Account Numbers.
Bill, I'm not sure we have a way to verify this or see what's going on without access to the account. That said, can you try this in the Firefox 1.5 Beta 2 (or Release Candidate if it's out when you get this message)? If the results are the same, this is a core bug.
Per an email with Bill:

> Sam,
>
> This bug appears to have been resolved.  I am now
> running Comino 1.0a1+ October 19 download and there is
> no longer a problem.
>
> Bill

Closing as WFM. Be sure to reopen if the problem reoccurs.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.