Spelling error in message for when server doesn't support TLS

RESOLVED FIXED

Status

SeaMonkey
General
--
trivial
RESOLVED FIXED
12 years ago
11 years ago

People

(Reporter: John T, Assigned: stephend)

Tracking

({fixed-seamonkey1.0, fixed1.8})

Trunk
fixed-seamonkey1.0, fixed1.8

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050910 SeaMonkey/1.0a
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050910 SeaMonkey/1.0a

When trying to send SMTP mail with TLS security to a server that doesn't
indicate that TLS is supported, the following error msg occurs. Box header:
"Send Message Error" Box content: "Sending of message failed. An error occurred
sending mail. Unable to connect to SMTP server mail.informatics.net via STARTTLS
since he doesn't offer STARTTLS in EHLO response. Please verify that your
Mail/News account settings are correct and try again."

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Set Seamonkey to send to my SMTP server using TLS
2. Try to send a message
3. Get an error dialog box

Actual Results:  
I noticed that my server was referred to as "he" and that HELO was misspelled.

Expected Results:  
Spelling should be correct.

Comment 1

12 years ago
EHLO is not a misspelling, but I do agree with you that "he" needs to be "it".
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: Windows 98 → All
Hardware: PC → All
Summary: Spelling error in message → Spelling error in message for when server doesn't support TLS
Version: unspecified → Trunk
(Assignee)

Comment 2

12 years ago
Created attachment 196465 [details] [diff] [review]
Patch (Checked in)

* "Response" was also misspelled as "reponse".
* I also changed "Sent Mail folder" to "Sent mail folder", since a while ago we
renamed "Sent Mail" to "Sent" as a folder.
Assignee: general → stephen.donner
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #196465 - Flags: superreview?(bienvenu)
Attachment #196465 - Flags: review?(bienvenu)

Updated

12 years ago
Attachment #196465 - Flags: superreview?(bienvenu)
Attachment #196465 - Flags: superreview+
Attachment #196465 - Flags: review?(bienvenu)
Attachment #196465 - Flags: review+

Comment 3

12 years ago
Comment on attachment 196465 [details] [diff] [review]
Patch (Checked in)

Checking in
composeMsgs.properties;
new revision: 1.81; previous revision: 1.80
done
Attachment #196465 - Attachment description: Patch → Patch (Checked in)
(Assignee)

Comment 4

12 years ago
Fixed on trunk.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 5

12 years ago
Comment on attachment 196465 [details] [diff] [review]
Patch (Checked in)

Note: not sure if this is really suite-only, but was filed as such
Attachment #196465 - Flags: approval-seamonkey1.0?

Comment 6

12 years ago
Comment on attachment 196465 [details] [diff] [review]
Patch (Checked in)

Neil: it is suite-only, as all Thunderbird L10n files were forked into /mail/locales when they adopted the "source L10n" model.
Attachment #196465 - Flags: approval-seamonkey1.0? → approval-seamonkey1.0+

Comment 7

12 years ago
SeaMonkey-only fix checked into the 1.8 branch.
Keywords: fixed1.8
Whiteboard: fixed-seamonkey1.0
Keywords: fixed-seamonkey1.0
Whiteboard: fixed-seamonkey1.0
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.