Embedded sound does not function well in the newest Firefox build

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
13 years ago
8 years ago

People

(Reporter: lib, Unassigned)

Tracking

1.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7

On the site that I have mentioned, the embedded sound works but not fully for
the water fall sound last longer than this, which it's full functionality can be
fully seen in internet exporer. And also if you go to
http://dark.unitz.ca/~cross/privy(1).html, and press on the no button, the
embedded sound therein, does not function at all in the newest build of Firefox
which is 1.0.7 . It functions in Internet Explorer but not in Firefox.

Reproducible: Sometimes



Expected Results:  
That the embedded sound works properly.
I don't get any sound at all in IE; in both Opera and Firefox the waterfall
sound cuts out after a bit.

In all 3 browsers the "Access to study Denied" sound comes up fine.

WFM -- any more details about what's different in your setup?
Group: security
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Version: unspecified → 1.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.3 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.3 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.