SMC Router NAT Mapping Table not diverts to correct frame

RESOLVED INVALID

Status

()

RESOLVED INVALID
13 years ago
9 years ago

People

(Reporter: mkl_boxlight, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051025 Firefox/1.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051025 Firefox/1.5

I've got SMC SMC7904BRA ADSL2+ Modem Router /w 4-port Switch, when I browse to "NAT" Configuration page to view the "NAT Mapping Table", it is not displayed on the Right side frame and overide the Left side Menu. This is not happened in FireFox 1.5 Beta1/2.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Browser into SMC7409BRA Router Configuration. Default should be http://192.168.2.1
2. Click on "Advance Setup" and "NAT".
3. On the "NAT" configuration option list, click on "NAT Mapping Table".

Actual Results:  
"NAT Mapping Table" not correctly diverts to Right side frame and overide the Left side Menu frame.

Expected Results:  
"NAT Mapping Table" should be display on Right side frame, and Left side Menu frame should be remained.
Nobody is able to reproduce this without a SMC router.
Please attach the source of the page.
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
Here is the copy of the official firmware 0.39.
http://www.smc-asia.com/v2/index.php?option=download&func=download&filecatid=438

Might someone can refer the firmware if there is someone able to do debugging.
I don't know how can I provide the kind of sources needed, if no one can fix this, then I'ld might submit the bug to SMC for them to fix as supporting FireFox. :)
This is not a critical bugs, and there is FireFox Extension that use IE Core within FireFox Window as well. Just to report this bug.

More info:
Clicking the "NAT Table" feature will divert to the link(http://192.168.2.1/cgi-bin/nat_show.exe) with .exe extension and shows the Table on the Right side frame.
Version: unspecified → 1.5 Branch

Comment 3

9 years ago
As you can see from the progress on this bug, in many cases we don't really have resources to investigate 3rd party sites (that includes web-based UIs on routers) not working with Firefox.

This is(was?) most likely a problem with the coding of the web UI on the router. In any case what can lead to a fix in Firefox is a minimized testcase web page demonstrating incorrect behavior in Firefox.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → INVALID
More a layout or probably a tech evangelism bug. There is no way for us to test this package without the router. If you cannot see this problem in other browsers and you can supply a saved copy of the website which still shows this behavior feel free to reopen so we can investigate.
Component: Tabbed Browser → Layout
Product: Firefox → Core
QA Contact: tabbed.browser → layout
Version: 1.5.0.x Branch → unspecified
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.