Every time I send an attach larger that 400k it times out.

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
major
RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: gbl, Assigned: mscott)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7
Build Identifier: Thunderbird version 1.5 (20051025)

When I send an attachment of greater than 400k, I get a message that says the the SMTP has refused to send the message, but I can send it with the same SMTP with Eudora.  It only happens with an attach.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Send a mail with an attach of 400k or larger.
2.
3.

Actual Results:  
Delivery Failure notice-

Expected Results:  
Send the message.

Comment 1

13 years ago
do you have a virus scanner active? It's probably slowing things down. You can try increasing the timeout in tools | options | advanced | general.
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
(In reply to comment #1)
> do you have a virus scanner active? It's probably slowing things down. You can
> try increasing the timeout in tools | options | advanced | general.
> 

Thanks a million, David.  Upping the timeout to 120 seconds and turning off outgoing virus scanning did the trick!

You guys are really a class act!

Gil
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 3

13 years ago
thx, reopening to resolve as wfm.

My guess is that one or the other would have been sufficient, i.e., turning off the outgoing virus scanner, or increasing the timeout - I don't think you should need to do both...
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Updated

13 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.