My extension in the list appears "windows only" while it's for "all os".

RESOLVED FIXED in 1.0

Status

addons.mozilla.org Graveyard
Public Pages
RESOLVED FIXED
13 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Tommaso Beniero, Assigned: morgamic)

Tracking

unspecified
x86
Windows XP

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; it-IT; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; it-IT; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7

My extension, Plain Text To Link, appears in the extension list on Mozilla Update with the icon "windows only". Instead it is for "all os" and if you open the extension link, the icon "windows only" doesn't appear.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Go to extension list on Mozilla Update
2. Search the page where appears Plain Text To Link in the list

Actual Results:  
The icon "windows only" appears in the extension box.

Expected Results:  
The icon "windows only" should not appear in the extension box because the extension in for "all os".

Only the really first versions of my extension were "windows only", actually it is for "all os".

Comment 1

13 years ago
Where do you see it say Windows Only?

WFM.
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
(In reply to comment #1)
> Where do you see it say Windows Only?
> 
> WFM.
> 
Try to go on page https://addons.mozilla.org/extensions/showlist.php?application=firefox&category=Popular&numpg=10&pageid=34
(my extension has actually 543 download per week, so you can navigate in the list considering that it's ordered from the most downloaded version to the less one).
Moreover, on that page it's not present the firefox versions supported and the kb.
Otherwise, go on http://www.tommasobeniero.com/bug.html, i upload a new image made tonight (01 december).

Comment 3

13 years ago
Something weird is definitely happening.  The install link is broken, too.
Assignee: Bugzilla-alanjstrBugs → morgamic
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
(Assignee)

Comment 4

13 years ago
I updated the metadata for your previous versions -- do you still see the problem?
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 5

13 years ago
It works now, but the ranking seems to have changed.

If the previous versions only worked for Windows, wouldn't we have a problem if someone downloaded them on another platform?
(Reporter)

Comment 6

13 years ago
(In reply to comment #5)
> It works now, but the ranking seems to have changed.
> 
> If the previous versions only worked for Windows, wouldn't we have a problem if
> someone downloaded them on another platform?
> 
It works now, thanks a lot! Also the link works. Only the very first version worked for Windows, from the second or the third one (i don't remember exactly) it works for all OS. Thanks a lot again, bye.
Tommaso
P.S.: I don't know how to close the bug...

Updated

13 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 7

12 years ago
AMO BUGSPAM FOR COMPONENT MOVE AND DELETE (FILTER ME)
Component: Listings → Web Site
AMO BUGSPAM FOR QACONTACT FIX (FILTER ME)
QA Contact: listings → web-ui
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.