Streaming video from Yahoo does not work properly

RESOLVED INVALID

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INVALID
12 years ago
12 years ago

People

(Reporter: Gary Catlin, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5

When accessing streaming video content from the Yahoo site (probably others, too) the audio will play, but no video will be displayed. This is not a plugin issue, as it works fine when accessed from my IE application.

The streaming video used to work fine from Fox 1.0.7, but stopped working when I upgraded to Fox 1.5.

I have Windows Media Player 10 installed on my XP SP2 platform.

I upgraded FF 1.0.7 to FF 1.5RC3, then FF 1.5.

Reproducible: Always

Actual Results:  
audio only plays, video is not displayed.

Expected Results:  
both audio and video should be displayed

I have a number of extensaions installed, including 1.0.6.4 and IE View 1.2.7.
Are you using AdBlock? See bug 308918.
(Reporter)

Comment 2

12 years ago
This has been resolved. My browser had an "Ad Blocker" activated. By disabling the ad blocker, the video showed as expected. Thanks.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago12 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.